Akhisar Ziraat Odası > Haberler > AK Parti İlçe Teşkilatından Odamıza Ziyaret

AK Parti İlçe Teşkilatından Odamıza Ziyaret

AK Parti Akhisar İlçe Başkanı İbrahim Sayın ,AK Parti İlçe Teşkilatı ile birlikte Akhisar Ziraat Odası Başkanı Ahmet Akbuğa’yı makamında ziyaret etti. Akhisar Ziraat Odası Başkanı Ahmet Akbuğa misafirlerini kapıda karşılayarak, makamında ağırladı. Yapılan ziyarette Ak Parti İlçe Başkanı İbrahim Sayın öncelikle ilçemizin tarım sor

AK Parti Akhisar İlçe Başkanı  İbrahim Sayın ,AK Parti İlçe Teşkilatı  ile birlikte Akhisar Ziraat Odası Başkanı  Ahmet Akbuğa’yı makamında ziyaret etti. Akhisar Ziraat Odası Başkanı Ahmet Akbuğa misafirlerini kapıda karşılayarak, makamında ağırladı.

Yapılan ziyarette Ak Parti İlçe Başkanı İbrahim Sayın öncelikle ilçemizin tarım sorunlarını sordu. Akhisar Ziraat Odası Başkanı Ahmet Akbuğa da iade-i ziyaretleri için ilçe başkanına teşekkür ettikten sonra ilçemizin temel gelirinin tarım üzerine olduğunu dile getirerek “ Akhisar’da 827435 dekar alanda tarım yapılmakta. Mazot gübre ve işçi maliyetleri sürekli artmakta, bu konuda desteklerin artmasını talep ediyoruz. Çiftçilerimizin son zamanlarda işçi bulmakta da zorlanmaktalar. Önceden hibe ile verilen hasat makinelerinin tekrar gündeme gelmesi hem çiftçimiz hem de ilçe ekonomimiz için oldukça önemli bir adım olacaktır.” Dedi.

Ak Parti İlçe Başkanı İbrahim Sayın, Akbuğa’yı dikkatle dinledikten sonra” Bu sorunların çözümü için özverili bir şekilde çalışacağız, yapacağımız her şey Akhisar’ımız için. Elele vererek çiftçimize her zaman destek olacağız.” Dedi.