Akhisar Ziraat Odası > Haberler > AKHİSAR ' DA ZEYTİN MEYVELERİNDE DÖKÜLMELER VE SEBEPLERİ KONULU PANEL YAPILDI

AKHİSAR ' DA ZEYTİN MEYVELERİNDE DÖKÜLMELER VE SEBEPLERİ KONULU PANEL YAPILDI

Akhisar Belediyesi Meclis Salonunda düzenlenen ‘Zeytin Meyvelerinde Dökülmeler ve Sebepleri’ konulu panele Başkanımız Ahmet AKBUĞA katıldı. Başkanımızın katıldığı panelde Ege Üniversitesinden, Bornova Zeytincilik Araştırma Enstitüsü Müdürlüğünden ve Bornova Zirai Mücadele Araştırma Enstitüsünden gelen panelistler zeytin hakkında önemli bilgilendirmelerde bulundular. Panelistler daha sonra çiftçilerimizin sorularını yanıtlayıp gösterdikleri ilgiden çok memnun olduklarını dile getirdiler.

Akhisar İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü’nün düzenlemiş olduğu panele AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir, CHP Manisa Milletvekili Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu, Akhisar Kaymakamı Sabit Kaya, Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, Manisa İl Tarım ve Orman Müdürü Metin Öztürk, Siyasi Parti Temsilcileri, Sivil Toplum Örgütü Temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.