Akhisar Ziraat Odası

ZOBİS
Akhisar Ziraat Odası > Haberler > BAŞKANIMIZ AHMET AKBUĞA VALİMİZ AHMET DENİZ KAYMAKAMIMIZ SABİT KAYA İLE BİRLİKTE DOMATES HASADINDA

Başkanımız Ahmet Akbuğa, Valimiz Ahmet Deniz, İlçemiz Kaymakamı Sabit Kaya, Manisa İl Tarım ve Orman Müdürümüz Metin Öztürk ,Akhisar İlçe Tarım ve Orman Müdürümüz Ahmet Kılıç ile birlikte domates hasadına katıldı.

Domates hasat çalışmalarını yerinde incelemek üzere Moralılar ve Akselendi mahallesine gelen Valimiz Ahmet Deniz ve Başkanımız Ahmet Akbuğa burada domates toplayan üreticilerle bir araya gelerek sohbet edip, sorunlarını dinlediler.
Başkanımız Ahmet Akbuğa ve Valimiz Ahmet Deniz Makineli hasat çalışmalarına da katıldıktan sonra bir salça fabrikası ,domates kurutma tesisi ile üretim tesislerini gezerek yetkililerden bilgi aldılar.