Akhisar Ziraat Odası > Haberler > Başkanımıza Manisa Büyükşehir Belediyesinden Ziyaret.

Başkanımıza Manisa Büyükşehir Belediyesinden Ziyaret.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanı Yılmaz USTA ve Manisa Büyükşehir Belediyesi Akhisar Muhtarlık İşleri Şube Müdürü Ali Aybars ÖZBİLGİN Başkanımız Ahmet AKBUĞA ziyaret etti. Ziyarette Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin kırsal mahallelerdeki üreticilere destek vermek için çalışmalarını sürdürdüğünü, ilçe genelinde kırsal kalkınmanın sağlanması noktasında önemli çalışmalar gerçekleştirdiğini belirten Dairesi Başkanı Yılmaz USTA ve Şube Müdürü Ali Aybars ÖZBİLGİN gelecek dönem projeleri hakkında bilgi verdi. Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanı ve Akhisar Muhtarlık İşleri Şube Müdürünün ziyaretinden dolayı memnuniyetini dile getiren Ziraat Odası Başkanı AKBUĞA” Tarımsal faaliyetlerin gelişmesini sağlayarak öncelikle bölgenin ihtiyacını karşılamak ve ülke ekonomisine katkı sağlamak amacımız. Bu kapsamda kırsal kalkınma ve tarımsal faaliyetler açısından yapılması gerekenleri hep birlikte yapmamız gerekmektedir.” Dedi.