Akhisar Ziraat Odası > Haberler > CHP İlçe Teşkilatından Odamıza Ziyaret

CHP İlçe Teşkilatından Odamıza Ziyaret

CHP Akhisar İlçe Başkanı İsmail Fikirli ,CHP İlçe Teşkilatı ile birlikte Başkanımız Ahmet Akbuğa’yı makamında ziyaret etti. Akhisar Ziraat Odası Başkanı Ahmet Akbuğa misafirlerini kapıda karşılayarak, makamında ağırladı.

CHP Akhisar İlçe Başkanı  İsmail Fikirli ,CHP İlçe Teşkilatı  ile birlikte Başkanımız Ahmet Akbuğa’yı makamında ziyaret etti.

Yapılan ziyarette CHP İlçe Başkanı İsmail Fikirli ve  Başkanımız Ahmet Akbuğa  ilçemizin tarımı üzerine karşılıklı görüştüler. CHP İlçe Başkanı İsmail Fikirli CHP Tarım Programını Başkan Ahmet Akbuğa’ya takdim etti. Akhisar Ziraat Odası Başkanı Ahmet Akbuğa iade-i ziyaretleri için ilçe başkanı İsmail Fikirli ve İlçe Teşkilatına teşekkür ederek yapılan ziyaretten memnun kaldıklarını dile getirdi.