Akhisar Ziraat Odası > Haberler > Danışmanlarımızdan Çiftçi Ziyaretleri

Danışmanlarımızdan Çiftçi Ziyaretleri

Odamızda görev yapmakta olan Tarım Danışmanlarımız Kerim ADAK ve Sait KAYA Topluca, Taşçılar, Hacıosmanlar ve Akçaalan Mahallelerinde arazi ziyaretlerinde bulunup, çiftçilerimize zeytin ve tütün hakkında bilgi verdiler.

Başkanımız AKBUĞA, “Akhisar Ziraat Odası bünyesinde hizmet veren tarım danışmanlarımız ile birlikte, çiftçilerin işletmelerine tarla ziyareti yaparak teorik bilgilendirmenin yanında pratik ve uygulamalı eğitimler de vererek, çiftçilerin kendilerini geliştirmelerine ve modern teknolojiye ayak uydurmalarına yardımcı oluyorlar. Akhisar Ziraat Odası olarak çiftçileri tarımsal gelişmeler ve yeni tarım teknikleri hakkında bilgilendirmeye ve her zaman yanınızda olmaya devam edeceğiz. “ dedi.