Akhisar Ziraat Odası > Haberler > İyi Parti'den Odamıza Ziyaret

İyi Parti'den Odamıza Ziyaret

Akhisar İYİ Parti Manisa Milletvekili aday adayı Aslı ÖZ, Akhisar İYİ Parti İlçe Teşkilatı Başkan Vekili Mustafa KINDIROĞLU, İYİ Parti Yönetim Kurulu Üyeleri ve partililer ile birlikte Akhisar Ziraat Odası Başkanı Ahmet AKBUĞA’ yı ziyaret ettiler.

Akhisar Ziraat Odası Başkanı Ahmet AKBUĞA İYİ Parti Manisa Milletvekili Aday Adayı Aslı ÖZ, Akhisar İYİ Parti İlçe Teşkilatı Başkan Vekili Mustafa KINDIROĞLU ve Partilileri kapıda karşılayarak makamında ağırladı.

Akhisar Ziraat Odası Başkanı Ahmet AKBUĞA’dan Akhisar Tarımı hakkında bilgi alan Akhisar İYİ Parti Manisa Milletvekili aday adayı Aslı ÖZ, Akhisar İYİ Parti İlçe Teşkilatı Başkan Vekili Mustafa KINDIROĞLU, İYİ Parti Yönetim Kurulu Üyeleri ve partililer teşekkürlerini dile getirerek ziyaretlerini sonlandırdılar.

Akhisar Ziraat Odası Başkanı Ahmet AKBUĞA yapılan ziyaretten memnun olduğunu dile getirerek ‘ Seçimlere katılan ve  Ülkeye hizmet gayretinde olan tüm Siyasi Partilere Başarılar Dileriz' dedi.