Akhisar Ziraat Odası > Haberler > Manavlar ve Pazarcılar Esnaf Odası başkanı Güral’dan Ziraat Odası Başkanı Akbuğa’ya iadeyi ziyaret

10 Ocak’ta yapılan Akhisar Manavlar ve Pazarcılar Esnaf Odası olağan genel kurulunda güven tazeleyen Başkan Mustafa Güral ve ekibi Akhisar Ziraat Odası Başkanı Ahmet Akbuğa’yı ziyaret etti.

Akhisar Manavlar ve Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Mustafa Güral ve ekibini karşılayan başkan Akbuğa misafirlerini makamında ağırladı. Ziyaret sırasında Akhisar Ziraat Odası Başkanı Akbuğa Akhisar Manavlar ve Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Güral’a Pazar ve pazar yerlerinde bulunan üreticilerimiz için neler yapılabileceği konusunda görüşlerini dile getirerek  karşılıklı fikir alışverişinde bulundular.

Akhisar Ziraat Odası Başkanı Ahmet Akbuğa güven tazeleyen Oda Başkanı Güral ve ekibine başarılar diledi.