Akhisar Ziraat Odası > Haberler > Manisa İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürümüz İsmail Kaya ile İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürümüz Ahmet Kılıç Odamız Başkanı Ahmet Akbuğa’ ya Ziyaret

Manisa İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürümüz İsmail Kaya ile İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürümüz Ahmet Kılıç Odamız Başkanı Ahmet Akbuğa’ yı makamında ziyaret etti. Yapılan ziyaret sırasında İl Tarım Müdürümüz ve Odamız Başkanı İlimizin tarımı ile ilgili karşılıklı görüştüler.

Manisa İl Gıda Tarım ve Hayvancılık  Müdürümüz İsmail Kaya ile İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürümüz Ahmet Kılıç  Odamız Başkanı Ahmet Akbuğa’ yı makamında ziyaret etti. Yapılan ziyaret sırasında İl Tarım Müdürümüz ve Odamız Başkanı İlimizin tarımı ile ilgili karşılıklı görüştüler. Başkanımız Ahmet Akbuğa İl Tarım Müdürümüz İsmail Kaya ile İlçe Tarım Müdürümüz Ahmet Kılıç’a hizmet binamızı gezdirdi. Toplantı salonumuz ile Laboratuvarımızı gezen İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü İsmail Kaya başkanımızın çalışmalarını çok beğendiğini dile getirdi.