Akhisar Ziraat Odası

Vatan Hürriyet Ekmek

ZOBİS
ZOBİS
Akhisar Ziraat Odası > Haberler > Manisa Ziraat Odaları İl Koordinasyonu Kurulu Başkanı ve Akhisar Ziraat Odası Başkanı Ahmet Akbuğa Sarıgöl'de

Manisa Ziraat Odaları İl Koordinasyonu Kurulu Başkanı ve Akhisar Ziraat Odası Başkanı Ahmet Akbuğa Sarıgöl'de

Manisa Ziraat Odaları İl Koordinasyonu Kurulu Başkanı ve Akhisar Ziraat Odası Başkanı Ahmet Akbuğa, Ahmetli Ziraat Odası Başkanı Adnan Ünsal ile birlikte Sarıgöl´de sofralık üzüm üreticisi ve Sarıgöl Ziraat Odası başkanı olan Ali İhsan Ülgen´i ziyaret ederek sorunlarını dinledi.

Manisa Ziraat Odaları İl Koordinasyonu Kurulu Başkanı ve Akhisar Ziraat Odası Başkanı Ahmet Akbuğa,  Ahmetli Ziraat Odası Başkanı Adnan Ünsal ile birlikte Sarıgöl´de sofralık üzüm üreticisi  ve Sarıgöl Ziraat Odası başkanı olan Ali İhsan Ülgen´i ziyaret ederek sorunlarını dinledi.
Manisa Ziraat Odaları İl Koordinasyonu Kurulu Başkanı ve Akhisar Ziraat Odası Başkanı Ahmet Akbuğa “Sarıgöl Ziraat Odası başkanımızın belirttiği gibi bu sene Üzüm üreticimiz zor bir süreç geçirdi. Bizler oda başkanları olarak çiftçimizin sorunlarına nasıl bir çözüm buluruz diye genel başkanımız ve oda başkanlarımız ile birlikte devamlı istişare içerisindeyiz. Manisa´mızın her ilçesinin ürünü var. Bizlerde çiftçimize hizmet için her zaman çiftçimizin yanında olmak için çalışıyoruz ve çalışmaya da devam edeceğiz” dedi.