Akhisar Ziraat Odası

Vatan Hürriyet Ekmek

ZOBİS
ZOBİS
Akhisar Ziraat Odası > Haberler > TARİŞ Zeytin ve Zeytinyağı Tarım Satış Koop.Birliğinden Odamıza Ziyaret

TARİŞ Zeytin ve Zeytinyağı Tarım Satış Koop.Birliğinden Odamıza Ziyaret

TARİŞ Zeytin ve Zeytinyağı Tarım Satış Koop.Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Hilmi Sürek, TARİŞ Genel Müdürü S.Güngör Şarman ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Akhisar Ziraat Odası Başkanı Ahmet Akbuğa’yı makamında ziyaret etti. Yapılan ziyarette Başkan Ahmet Akbuğa ve TARİŞ Zeytin ve Zeytinyağı Tarım Satış Koop.Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Hilmi Sürek, İlimizde üretilen zeytin ve zeytinyağı ürünü ile ilgili sorunları ve yapılması gereken konular hakkında karşılıklı görüştüler.

TARİŞ Zeytin ve Zeytinyağı Tarım Satış Koop.Birliği  Yönetim Kurulu Başkanı Hilmi Sürek, TARİŞ Genel Müdürü S.Güngör Şarman  ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Akhisar Ziraat Odası Başkanı Ahmet Akbuğa’yı makamında ziyaret etti. Yapılan ziyarette Başkan Ahmet Akbuğa ve TARİŞ Zeytin ve Zeytinyağı Tarım Satış Koop.Birliği  Yönetim Kurulu Başkanı Hilmi Sürek, İlimizde üretilen zeytin ve zeytinyağı  ürünü ile ilgili sorunları ve yapılması gereken konular hakkında karşılıklı görüştüler. 

Akhisar Ziraat Odası Başkanı Ahmet Akbuğa ‘Ülkemizde zeytin ve zeytinyağına ilgi artmaktadır. Akhisar’ın, verimli, lezzetli ve sağlıklı zeytinlerini sofralarınıza taşımak için önümüzdeki yıllarda Akhisar ‘ın zeytin ve zeytinyağını pazardaki yerini daha iyi bir hale getirmek için Akhisar’da zeytin işletmesi ve zeytinyağı dolum işletmesi talep ediyoruz.” diyerek yapılan ziyaretten memnun kaldığını belirterek teşekkür etti.

TARİŞ Zeytin ve Zeytinyağı Tarım Satış Koop.Birliği  Yönetim Kurulu Başkanı Hilmi Sürek de bu konuyla ilgili gerekli araştırmaların yapılarak Akhisar’ımızda yatırım yapacaklarını dile getirdiler.