Akhisar Ziraat Odası > Haberler > Başkanımız Ahmet Akbuğa Çalışan Gazeteciler Gününü Kutladı

Başkanımız Ahmet Akbuğa Çalışan Gazeteciler Gününü Kutladı

Odamız Başkanı Ahmet Akbuğa, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü dolayısıyla İlçemiz yerel basınını ziyaret ederek“kamusal hizmet alanında en önemli görevi yerine getiren, kamuoyunun doğru ve güvenilir bilgiye ulaşmasını sağlayan, çalışan gazetecilerin günlerini kutluyoruz” dedi.

Basın mensuplarının birçok önemli görevi de yürüttüklerini ifade eden Başkan Ahmet Akbuğa, yaptığı açıklamada, çağın en dinamik mesleklerinden birine mensup olan gazetecilerin, insanlara haber ve bilgi akışı sağlamak gibi çok saygıdeğer bir görevi yerine getirdiğini vurguladı. Gazetecilerin mesleğini hakkıyla yapan, doğru ve tarafsız haberleriyle, yayınlarıyla, yorumlarıyla kamuoyunun gözü kulağı olduğunu belirten Akbuğa "İlçemizde, ülkemizde ve dünyada olup biten olayları gazetecilerin haber ve yorumlarıyla öğrenebilmekteyiz. Dünyada olup bitenlerden bizleri haberdar eden gazetecilerimiz, zor şartlar altında, pek çok sıkıntıyı ve tehlikeyi göğüsleyerek, bizlere doğru ve tarafsız haberleri iletmeye çalışmaktadırlar. Bu büyük sorumluluğu hakkı ile yerine getirmek hususunda özveri ile görev yapan muhabir ve gazetecilerimizin, bu özel günlerinde yanlarında olduğumuzu ifade etmek ve teşekkürlerimizi belirtmek istedim. Toplumsal hayattaki etkinliğini gün geçtikçe arttıran, demokratik hayatımızın vazgeçilmez unsurlarından biri olan ve insanlara bilgi akışı sağlamak gibi çok yönlü bir görevi gerçekleştiren basınımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü´nü kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi.