Akhisar Ziraat Odası > Haberler > Başkanımız Akbuğa İlk Kez “Gurme İzmir” Başlığıyla Düzenlenen 8. Olivtech ile 9. Ekoloji İzmir Fuarında

İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde İZFAŞ tarafından bu yıl ilk kez “Gurme İzmir” başlığıyla düzenlenen 8. Olivtech ile 9. Ekoloji İzmir fuarlarında, Akhisar Ticaret Borsası ile Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası tarafından açılan stantda Akhisar Ticaret Borsası Başkanı Alper Alhat, Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası başkanı Dr. Mehmet Ulusoy’ u Odamız Başkanı Ahmet Akbuğa, İlçe Gıda Tarım Ve Hayvancılık Müdürü Ahmet Kılıç, Yönetim Kurulu ve Meclis Üyelerimiz ile üreticilerimizle birlikte ziyaret etti.