Akhisar Ziraat Odası > Haberler > Başkanımız Ayvalık'ta Birincisi Düzenlenen Zeytin Hasat Şöleni'ne Katıldı

Başkanımız Ayvalık'ta Birincisi Düzenlenen Zeytin Hasat Şöleni'ne Katıldı

Bu yıl ilk kez düzenlenen Zeytin Hasat Şöleni, kalabalık bir üretici topluluğuyla coşkuyla gerçekleştirildi.

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde; Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü ve Ayvalık Ziraat Odası Başkanlığı tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen Zeytin Hasat Şöleni, kalabalık bir üretici topluluğuyla coşkuyla gerçekleştirildi. Mutluköy Mahallesi Nostalji Tesisleri'nde gerçekleşen etkinliğe Vali Ersin Yazıcı ve Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Türkiye Ziraat Odaları Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Darcan, Akhisar Ziraat Odası Başkanı Ahmet Akbuğa’ da katıldı. Şölen saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Şölen Ayvalık Ziraat Odası Başkanı Hasan Kıtay’ın açılış konuşması ile başladı. Kıtay, Ayvalık'ta "İlk Elden, İlk Hasat" sloganıyla ilk kez düzenledikleri organizasyonla katılımcıları ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti ifade etti. Daha sonra Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, milletvekili Mehmet Tüm birer konuşma yaptı. Daha sonra kürsüye Başkan Uğur, hükümet ve Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından zeytin üreticisine verilen desteklere vurgu yaptı.