Akhisar Ziraat Odası > Haberler > CUMHURİYET BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN!

CUMHURİYET BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN!

Başkanımız Ahmet Akbuğa'dan Cumhuriyet Bayramı Mesajı; ''Cumhuriyetimiz sayesinde bugün geçmişimize gururla, geleceğimize ise güvenle bakıyoruz. Cumhuriyetin kurulması, tüm dünyaya ilan edilen bağımsızlık ve demokrasinin sönmeyen meşalesi olmuş, bilimin ve sanatın ışığında dünya ülkelerine örnek teşkil edecek müreffeh bir ülke olmamızın yolunu açmıştır

''Cumhuriyetimiz sayesinde bugün geçmişimize gururla, geleceğimize ise güvenle bakıyoruz. Cumhuriyetin kurulması, tüm dünyaya ilan edilen bağımsızlık ve demokrasinin sönmeyen meşalesi olmuş, bilimin ve sanatın ışığında dünya ülkelerine örnek teşkil edecek müreffeh bir ülke olmamızın yolunu açmıştır. Bu duygu ve düşüncelerle Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Atatürk ve silah arkadaşlarını rahmet, minnet ve saygıyla anıyor, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nızı en içten dileklerimle kutluyorum."