Akhisar Ziraat Odası > Haberler > Personellerimiz Sahada

Personellerimiz Sahada

Çiftçimizin memnuniyeti bizleri de memnun ediyor.
20.05.2016 tarihinde  öğleden sonra ise  Hacıosmanlar ve Taşçılar Mahallelerindeki üreticilerimizi Veznedarımız N. Fatih TURAN ile birlikte buradan sorumlu Tuncay ÖZCAN ile birlikte Halil ÇAKAR ve Aytekin DEĞİRMENCİ, ziyaret ettiler. Üreticilerimizin tarlalarını gezdiler.Önerilerde bulundular. Başkanımız  Ahmet AKBUĞA, odalamızın  bünyesindeki tarım danışmanlarımızın çiftçi ziyaretlerimize aralıksız hizmet verdiğini söyledi.Bahçe,tarla  ve zeytinlik kontrolleri  yapan tarım danışmanlarının çiftçi ziyaretleri sırasında ürünlerde hastalık ve zararlı kontrolleri yaparak gerekli tavsiyelerde bulunduklarını ifade eden AKBUĞA, “Her ay düzenli olarak meyve ve sebzelerde, hastalık zararlı kontrolleri yapılarak çiftçilerimizin daha iyi verim elde etmesi adına gayretle çalışan Akhisar  Ziraat Odası tarım danışmanları, danışmanlık hizmeti almak isteyen tüm çiftçilerimizi bilinçlendirmek için çalışmalarını aralıksız sürdürmektedirler.“Akhisar  Ziraat Odası tarafından sunulan danışmanlık hizmetinin karşılığı üründe verim artışı ve kalite olarak yansıyacak, en önemlisi de çiftçimiz ekonomik kayıpların önüne geçecektir” diyen AKBUĞA, şunları kaydetti: “Çiftçilerimiz danışmanlık hizmetlerinden duydukları memnuniyeti dile getiriyor. Çiftçimizin memnuniyeti bizleri de memnun ediyor. Danışmanlarımız üretim sezonu ve yıl boyunca çiftçimizin yanında olmaya devam edecektir. Çiftçilerimize verdiğimiz bu hizmetten en iyi şekilde faydalanmalarını istiyoruz.”diye belirtti.