Akhisar Ziraat Odası

ZOBİS
Akhisar Ziraat Odası > Haberler > Tarım Danışmanlarımız Beyoba ve Sazoba Mahallelerinde

Tarım Danışmanlarımız Beyoba ve Sazoba Mahallelerinde

Odamızda görev yapmakta olan Tarım Danışmanlarımız Aytekin DEĞİRMENCİ, Tuğçe İYİLİKEDEN , Sait KAYA, stajyer Bahattin DENİZ Beyoba ve Sazoba Mahallelerinde çiftçi ziyaretlerini gerçekleştirmişlerdir. Çiftçilerimize Pamukta Yeşilkurt zararı hakkında bilgilendirmede bulunmuşlardır.

Odamızda görev yapmakta olan Tarım Danışmanlarımız Aytekin DEĞİRMENCİ, Tuğçe İYİLİKEDEN , Sait KAYA, stajyer Bahattin DENİZ  Beyoba ve Sazoba Mahallelerinde çiftçi ziyaretlerini gerçekleştirmişlerdir. Çiftçilerimize Pamukta Yeşilkurt zararı hakkında bilgilendirmede bulunmuşlardır.

Başkanımız AKBUĞA, ‘’Tarımsal ürünlerimizi hastalık ve zararlılardan korumak için doğru ilacı, doğru zamanda, uygun dozda bekleme süresine dikkat ederek uygulamamız gerekmekte. Ziraat mühendisi arkadaşlarımız da üreticilerimize arazide devamlı olarak bu konuda danışmanlık desteği veriyor. Akhisar Ziraat Odası olarak üretimden hasat aşamasına kadar her zaman çiftçimizin yanınızdayız.’’   dedi.