Akhisar Ziraat Odası

Vatan Hürriyet Ekmek

ZOBİS
ZOBİS
Akhisar Ziraat Odası > Haberler > Tarım Danışmanlarımız Çifti Ziyaretinde

Tarım Danışmanlarımız Çifti Ziyaretinde

Odamızda görev yapmakta olan Tarım Danışmanlarımız Aytekin DEĞİRMENCİ, Kerim ADAK ve Tuğçe İYİLİKEDEN Moralılar, Rahmiye, Akselendi Mahallelerini ziyaret etti. Çiftçilerimizi Mısır koçan kurdu, Pamukta Thrips ve Domates Lekeli Solgunluk Virüsü hakkında bilgilendirdi.

Odamızda görev yapmakta olan Tarım Danışmanlarımız Aytekin DEĞİRMENCİ, Kerim ADAK ve Tuğçe İYİLİKEDEN Moralılar, Rahmiye, Akselendi Mahallelerini ziyaret etti. Çiftçilerimizi Mısır koçan kurdu, Pamukta Thrips ve Domates Lekeli Solgunluk Virüsü hakkında bilgilendirdi. Başkanımız AKBUĞA, ‘’Tarımsal ürünlerimizi hastalık ve zararlılardan korumak için doğru ilacı, doğru zamanda, uygun dozda bekleme süresine dikkat ederek uygulamamız gerekmekte. Ziraat mühendisi arkadaşlarımız da üreticilerimize arazide devamlı olarak bu konuda danışmanlık desteği veriyor.” diye belirtti.
Başkanımız AKBUĞA, ‘’Tarımsal ürünlerimizi hastalık ve zararlılardan korumak için doğru ilacı, doğru zamanda, uygun dozda bekleme süresine dikkat ederek uygulamamız gerekmekte. Ziraat mühendisi arkadaşlarımız da üreticilerimize arazide devamlı olarak bu konuda danışmanlık desteği veriyor.” diye belirtti.